At vælge den rigtige type af hårdttræ gulvbelægning til dit hjem er et vigtigt skridt. Du nødt til at faktor i din livsstil, indretning og det område, hvor trægulvet kommer. Trægulve er tilgængelig i en bred vifte af farver, stilarter og finish så du behøver at vide præcis hvad du ønsker for dit hjem, før du køber.

Der er forskellige typer af trægulve. Du skal vælge mellem fabrik færdige, solid, planke, ufærdige, parket, og manipuleret – her er nogle af forskellene:

Manipuleret gulvbelægning: terrassebrædder

Manipuleret gulve er lavet af flere lag af træ presses sammen. Kornene køre i forskellige retninger på hvert lag, det gør det meget stabilt. Manipuleret træ gulve er perfekt til pulver værelser, køkkener og kældre.

Solid gulvbelægning:

Enhver planke, der fra top til bund er det samme stykke træ anses fast gulv. Dette er den mest almindelige type og virker på ethvert område af dit hjem, der er over jorden.

Plankegulv gulve:

Planke er bredere end andre typer af stavs gulve. Det er lineære og kan bruges til at skabe en illusion af mere plads i et rum.

Parketgulve:

Dette er en serie af mindre stykker af træ, der er fastsat for at danne et geometrisk mønster på dit værelse.

Type og stil af gulvbelægning du vælger vil bestemme stilen du værelse. Du kan som regel få prøver fra din lokale trægulve detailhandler til at hjælpe dig med at beslutte, hvilken type af trægulve ser bedst ud i dit hjem.

Typen af gulvbelægning du vælger afgør, hvordan dit værelse føles når gulvet er installeret. Uddan dig selv og se på så mange prøver som du kan få dine hænder at sikre, at du får den perfekte trægulve for dig indretning og stil.