Mere end sandsynligt, du føler, at du falder den store kategori af mennesker, der betragter sig selv som deltids forhandlere – eller ville gøre det, hvis de var aktive på markederne. Der kan dække meget af jorden, selv om, så det giver mening at starte med en definition.

Til vores formål, en deltidsstilling erhvervsdrivende er en der kan, på de fleste, tilbringe et par timer om dagen udvikle handel strategier og sætte dem i til effekt. Der dækker en frygtelig masse mennesker det kører hele spektret fra dem, der kan overvåge markederne hver dag til dem, der kun har et par timer om ugen, hvis det. De fleste af os falde denne kategori.

Der synes at være en stigmatisering i forbindelse med deltid trading, selv om. Alle berømmelse går til dag erhvervsdrivende – nogen klar, villig og i stand til at tilbringe mange timer foran computerskærmen, med oplysninger om markedet flyder for øjnene. Vi har sikkert alle hørt historier om de, der afslutter deres job at handel fuldtids. Selv når der ender dårligt, er der stadig tanken om, at det var et projekt af værd og bør beundres.

Hvad med resten af os, selv om?

Hvis du læser meget i chat boards og handel fora, hvor der er regelmæssige drøftelser om hvad man skal gøre handel fuld tid, du kan udvikle en alvorlige kompleks. Det er nemt at komme væk følelse som om du er en slags mindre race på erhvervsdrivende, hvis du ikke ønsker at livet af en fuld tid erhvervsdrivende.

Sagen er, at kun en lille brøkdel af traders gøre det fuld tid. De fleste af os har andre ting at optage vores tid. Vi har arbejdspladser og familier og andre krav. forbrugslån Tanken om dagen trading eller handlende nemlig en nulevende – opgiver livet af en medarbejder – lyder fantastisk, men vi nødvendigvis alvorligt overvejer ikke det.

Hvad er mere, er trading fuldtid en trummerum. Sure, markederne kan være en masse sjov, og de absolut har deres begejstring. Sidder ved et skrivebord ser diagrammer og nyheder rapporter hele dagen, dog kan tage en større vejafgift. Det er ikke noget de fleste mennesker kan gøre for lange perioder, eller ønsker selv at prøve, for sags skyld. Der er lidt social interaktion, og når der er det kan være meget anstrengt for alle slags grunde relateret til egoer og paranoia.

Den deltidsansatte erhvervsdrivende er den, der skal få ros. Disse er de mennesker, der balance mellem en bred vifte af krav samtidig med at de forsøger at bedre deres finansielle situation. De gå stille og roligt om deres opgave med ingen fan-billetpris eller hoopla. Sure, kan der være en smule prale af vandkøleren fra tid til anden. De er højt at være stolt af, hvad de gør. For det meste, men det er en beskeden gruppe, lige ud for at gøre det bedste de kan i hvad lille tid de har til rådighed.

Her er ting. Deltid trading kan være meget værd. Det er en kæmpe misforståelse, der har folk at tro, det tager fuldtids indsats for at gøre store penge på markederne. Det er helt forkert. En deltidsansat kan helt sikkert opnå afkast i hvert fald så positive som dem set mere aktive erhvervsdrivende.

Faktisk, hvis du ønsker at virkelig koge det, en deltids erhvervsdrivende kan opnå langt bedre resultater end en fuldtids når overvejer mængden af tid investeret. Tænk over det. Hvis erhvervsdrivende A gør $1000 efter en otte vores dag i handel og erhvervsdrivende B gør det samme beløb, men på kun to timer, hvem der klarer sig bedre? For dem af os, hvis tid er kostbar, synes erhvervsdrivende B $500 i timen meget bedre end erhvervsdrivende A’s $125/time.

Effektiv deltid trading er virkelig alt om time management. Det handler om at gøre den absolut bedste brug af lidt tid du har til din rådighed. Den nye Time Crunch Trading book er er designet til at hjælpe dig gøre netop dette. Det vil vise dig alle former for ting du kan gøre for at maksimere den tid du lægger at handel og administration af din portefølje via hurtigudbetaling.dk.