Du behøver ikke at slå din græsplæne hver dag. I stedet kan du lave en DIY plæneklipper. Dette projekt er meget reproducerbart og let at forbedre. Selvom denne robotplæneklipper kan virke kompliceret, finder du nok information til at lave din egen version eller forbedre designet. Det er vigtigt at huske på, at hele denne proces kræver, at du opretter en separat garage og græsplæne. Dette kan vise sig at være meget dyrt.

Der er to muligheder: Køb et DIY robotplæneklippersæt eller køb et fra et firma. Du skal dog overveje størrelsen på din græsplæne. De fleste græsplæner i Australien kan opdeles i to dele, forhaven og bagsiden. Disse dele er generelt opdelt fra venstre mod højre. Hvis du ejer en betydelig ejendom, kan du muligvis købe en mere avanceret model som Husqvarna 315x. 315x har mobil-, Bluetooth- og gps-funktioner. Den perfekte model til brug for store egenskaber er 450x.

En ladestation er nødvendig for en DIY køb robotplæneklipper. Docken skal placeres nær forsiden af gården. En ekstra strømforsyning kan installeres for at oplade robotens batteri. Du skal forvente at bruge mindst en halv dag på selv at installere robotplæneklipperen. Du kan spare penge ved at købe ladestationen.

En DIY robotplæneklipper er en fantastisk måde at spare tid og penge på. Maskinen kan programmeres til automatisk at slå din græsplæne. Det behøver ikke engang at blive overvåget af en person! Du kan være sikker på, at din græsplæne vil se fantastisk ud, hvis du følger instruktionerne. Du kan også bygge din egen robotplæneklipper med de medfølgende instruktioner. Dette er et let og behageligt projekt, som du ikke behøver at ansætte nogen.

Mens DIY robotplæneklippere stadig er meget i deres barndom, er der kommercielle versioner. Disse enheder kan køre flere hundrede dollars, selv de billigere. Hvis du er villig til at lære Arduino programmering, kan du bygge din egen robotplæneklipper. Denne instruktion kan hjælpe dig med at bygge en robotklipper til så lavt som $ 12. Hvis du ikke har midlerne til at købe en robotplæneklipper, er der to muligheder: enten en DIY eller kommerciel version.

Det er nemt at lave en DIY robotplæneklipper. Maskinen kan styres af en fjernbetjening og en Bluetooth-forbindelse. Det kan sættes op via en app til din mobiltelefon. Det er let og kan let spules ned efter brug. Mowerino har også skotter, der beskytter knivene mod skader, og en nødtryksknap øverst. Du kan tænde for maskinen, justere hastigheden, skifte mellem manuelle eller automatiske Bluetooth-tilstande og endda styre dens hastighed med fjernbetjeningen.