Gravering og dens mange applikationer

Hvad gravering?

Når linjer eller riller er hugget, ætset eller skåret i en hård overflade, siger vi, det har været indgraveret. Gravering er almindeligt anvendt på materialer som metal, træ og sten. Der er mange programmer til gravering, dekorative og funktionelle. For eksempel udskrivning, fremstilling og smykker gør alle almindeligt indarbejde gravering til at producere det endelige produkt.

Gravering i udskrivning

Gravering er ofte bruges til udskrivning. De fleste papirpenge produceret i dag er indgraveret og bryllup invitationer, personligt brevpapir, visitkort og fødsler er almindeligt brugerdefinerede bestilt og indgraveret. Ord og design skal trykkes er indgraveret i en metal dør, og rillerne er fyldt med blæk. Dø trykkes derefter en kort eller papir, overføre blæk på papir. Hvis du kører hånden over papiret, kan du føler dig hævet blæk af bogstaverne.

Lasergravering

Lasergravering er i øjeblikket en populær form for gravering. En laser bruges til at skære mønstre i overfladen af objektet bliver indgraveret. Det er lettere at komme ind i små eller vanskelige pletter med en laser end med en håndværktøj. Laser bruges ofte sammen med et edb-program, der styrer dens bevægelser. Lasergravering kan bruges til etch et logo og telefon nummer på marketing værktøjer såsom kuglepenne, nøgleringe og brevpressere. Da logoet er præget i varen, det ikke gnides med brug over tid som trykte logoer ofte gør. Læder, glas og plast kan også være indgraveret med lasere og lasergravering kan bruges til industrielle applikationer.

Gravering i kunst

Gravering blev almindeligt brugt til at illustrere bøger og aviser før fotografering blev opfundet. Indtil slutningen af 1800-tallet blev træ gravering brugt til at producere de fleste billeder set i trykt materiale. En kunstner vil tegne billedet på en trætromme, så en gravør vil gravere billedet ind i skoven. Gravering blev også brugt til at reproducere malerier.

Gravering smykker

Graveret smykker har eksisteret i lang tid, og graveret designs har været set på smykker, der er tusinder af år gamle. Det er almindeligt at give graveret smykker som en gave. Sølv og guld smykker er ofte indgraveret med navnet eller initialerne for ejeren eller en inskription. Emalje er undertiden bruges til at fylde i rillerne, lavet af gravering smykker. Design har længe været indgraveret på ædelstene, og jade, og elfenben er almindeligt indgraveret med smukke billeder.

Gravering gaver

At give indgraveret poster som gaver har været populære i år, og der er flere butikker, der specialiserer sig i Gravering gaver. Smykker som ringe og armbånd er ofte indgraveret med initialerne eller en kort besked. Vedhæng og lockets er ofte indgraveret med en dedikation. Populære indgraveret gaver til mænd omfatter manchetknapper, pocketknives, penge klip og kolber. Bortset fra smykker omfatter populære indgraveret gaver til kvinder nipsting kasser og nøgleringe. For børn, banker indgraveret med barnets navn er værdsat, og graveret fotorammer gøre en dejlig gave til alle.