Der er nogle meget smarte tricks, som du kan bruge til at have en bedre tid på diskoteket. Den måde at socialisere samtidig med at der er meget forskellig fra den, der bruges, når du befinder dig i et mere roligt sted. Dette kræver en helt anden strategi, og det er hvad du er ved at lære.

Det centrale element i at være i et diskotek er en masse støj. For at være i stand til at tale med nogen, du har brug for til lean til ham og råbe i hans øre. Du har gjort det en million gange, men der er nogle følelse af at være mere i kontakt med hvem den person, du taler med er.

Så lad os forestille sig følgende situation. Du befinder dig i disco med nogle venner som sædvanlig, og derefter kan du se en pige, som du kan lide.

Desværre, hun er med sine egne venner, og det synes svært at være i stand til at tale med hende. Faktisk, det er lige så let, som hvis hun var alene. Her er hvordan du gør det:

Du gå til deres tabel. Du gør noget som “Hey guys, tror du DJ er en fyr eller en pige? Jeg har en lille uenighed med min ven derovre.” Du skal tale med nogle fyr, der er åbenbart en ven af den pige du indkvartering. Da du er i et støjende sted, du har brug at læne sig op og tale med hans øre. Derefter, kan du tale med en anden fyr eller pige på bordet. Som et resultat, vil de alle tror, at du kender nogen andre fra deres selskab.

Så hvad du har gjort er blot at du har vist nogle respekt til fyrene, og nu kan du tale til denne særlige pige. Da hun mener, at du to har en fælles ven, ville det være lettere for hende at lade hende vogte ned. Dette vil gøre det nemt for dig at gøre, hvad du ønsker at gøre – danse med hende, komme til at kende hende, og naturligvis – bedre chance for at få lagt hvis ‘s hvad du er ude efter. Det er så let at gøre, og så magtfulde i aktion. Du nødt bare til at prøve det.