Min ønskeliste

Lige om lidt runder jeg 23 år. Og jeg glæder mig. Jeg har altid elsket at have fødselsdag, og i år er ingen undtagelse. Jeg bliver dog ikke fejret på dagen, for min kære mand har fødselsdag 14 dage efter mig, så vi holder en fælles fødselsdag senere – men derfor kan man jo godt have nogle lækre ønsker klar allerede nu alligevel! Jeg synes selv det er så hyggeligt, at læse om andres ønsker, så derfor tænke jeg, at jeg ville dele nogle af mine med jer.

1. Lækker kontorstol fra IKEA. Efter at have fået lavet mit drømmerum med alle mine bøger og et langt lækkert skrivebord, mangler jeg også en god kontorstol. P.t. bruger jeg min svigerfars gamle, en stor sag, som jeg fik da vi flyttede ind. Men nu trænger jeg altså til en ny, og jeg synes denne er så smart – og så sidder man i øvrigt også ret godt i den!

2. Skærebræt. Efter at køkkenet også er blevet lavet, er det blevet så lækkert og fint derude, og jeg elsker at gå at nusse med grønsager og noget godt kød. Og derfor kunne jeg også rigtig godt tænke mig et af de der store, tykke træ-skærebrætter, som man bare ikke kan ødelægge. Jeg synes det er så dejligt at arbejde med – og så ser det jo også bare virkelig fint ud!

3. Sequence. For et par uger siden var vi til familiefødselsdag på mandens side, og her spillede vi Sequence. Jeg elsker i forvejen at spille spil – og dette var ingen undtagelse!

4. Grydeskeer i træ. I forlængelse af, at jeg ønsker mig det store fine skærebræt, så ønsker jeg mig også nogle grydeskeer i træ. Også disse er lækre at arbejde med.

5. Sauterpande. Når jeg nu er begyndt at have alle mulige lækre grøntsager i køkkenhaven, ønsker jeg mig også en ordentlig pande at tilberede disse i. En almindelig pande er altid lidt klumset, og komfuret bliver alt for beskidt, fordi maden falder ud over kanten på den. Derfor er en sauterpande helt perfekt!

6. Bezzerwizzer. Endnu engang – jeg elsker spil. Og Bezzerwizzer er heller ingen undtagelse. Da manden og jeg var i København i sommerferien, var vi i Politikens Boghal, hvor jeg købte nogle tillægsspørgsmål til selve spillet – med kategorier som fx krimier.

7. Æbletræ. Når nu vi er gået igang med at lave haven som vi gerne vil have den, kunne jeg rigtig godt tænke mig en masse frugtbruske og -træer. Og æbletræet er efterhånden det sidste jeg mangler.

8. Elkedel. Og det skal ikke bare være hvilken som helst elkedel. Siden manden og jeg flyttede sammen for nogle år siden, har vi altid kun eget de billige elkedler fra Bilka. Men de er altså bare ikke særlig pæne at se på – og når vi nu har fået nyt køkken, mangler jeg også en elkedel der står og ser lidt fin ud.

Og til allersidst skal de tonsvis af bøger jeg ønsker mig selvfølgelig også nævnes. Jeg ønsker mig bare så mange, at jeg ikke har skrevet nogle specifikke på ønskesedlen i år. I stedet har jeg ønsket mig gavekort til Saxo og Bog & Idé, så jeg selv kunne løbe de bøger jeg ønsker mig, og måske endda i nogle specielle udgaver.

Har du nogle gode ønsker i år? Eller måske forslag til nogle bøger jeg bør ønske mig?

Måske du også kan lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *