“Måske en dag” af Colleen Hoover

Titel: Måske en dag
Forfatter(e): Colleen Hoover
Serie: 
Sideantal: 472 sider
Forlag: Lovebook
Udgivelsesår: 2016
Bedømmelse: 5 ud af 5 stjerner

Colleen Hoover anmeldelse Måske en dag

Da den musikstuderende Sydney flutter ind på et værelse hos den flotte guitarist Ridge, er det sidste, hun forventer, at blive forelsket. Hun er stadig mærket efter bruddet med sin eks, og desuden har Ridge allerede en kæreste.

Sydney og Ridge bliver dog hurtigt venner, og snart begynder de at skrive sange sammen. Ridge komponerer musikken, Sidney skriver teksterne, og det varer ikke længe, før de må kæmpe for at holde de spirende følelser tilbage, som vokser i dem imod alle odds…

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen. Colleen Hoover kan bare dét der! Endnu engang har hun skrevet en bog, hvor jeg var fanget fra første ord. Jeg slugte den råt – og jeg kunne ikke stoppe igen. Jeg måtte hele tiden have mere. Selv da jeg havde vendt sidste side i bogen, ville jeg have mere. Mere af hendes helt fantastiske sprog og den ultra-romantiske kærlighed.

Sydney er vores hovedperson. Jeg synes ikke, at hun er beskrevet med særligt mange detaljer – men det synes jeg egentlig har sin charme. Her i bogen synes jeg ikke det gør noget dårligt, tværtimod. Jeg tror det var en af tingene der var med til, at man hele tiden kunne føle den kærlighed hun både gav og fik. Jeg tror det er med til, at der er langt flere piger, der vil kunne sætte sig i hendes sted, og mærke den der magiske kærlighed, som Colleen Hoover er så god til at beskrive.

Ridge er den dreng der. Den dreng der, som spiller guitar og kan skrive sange. Den dreng der, som rigtig mange drømmer om. Og dén drøm blev ikke ringere af at læse bogen her. Jeg er en lykkeligt gift kvinde, men var man utro ved at blive forelsket i en fiktiv karakter, er det ikke sikkert, jeg fortsat ville være gift. Okay, spøg til side – men helt ærligt? Jeg kan lige se for mig hvor hammer smuk Ridge er, og hvor helt vildt dejlig han også er.

Sproget og handlingen i bogen er så medrivende, at du er nødt til at sætte hele dagen af, hvis du begynder på bogen. Du er muligvis også nødt til at forberede dig på en næsten søvnløs nat eller to. Jeg kan ikke andet end at anbefale denne bog – og jeg er sikker på, at jeg skal genlæse den. Og det skal være snart.

Jeg elsker Colleen Hoover, jeg elsker Sidney og jeg elsker Ridge. Kære Colleen Hoover – giv os mere!

Måske du også kan lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *