“Forbandede kærlighed” af Colleen Hoover

Titel: Forbandede kærlighed
Forfatter(e): Colleen Hoover
Serie:
Sideantal: 371
Forlag: Lovebooks
Udgivelsesår: 2016
Bedømmelse: 4 ud af 5 stjerner

Da Tate møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det eneste, de to har til fælles, er en stærk gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold kun baseret på sex. Det burde være den perfekte ordning for dem begge, for Tate har ikke tid til at have en kæreste, og Miles er slet ikke ude efter kærlighed. Spørgsmålet er nu blot, om Tate kan overholde de to simple regler, som Miles har opstillet for deres forhold: Stil ikke spørgsmål om min fortid. Forvent aldrig en fremtid. De tror, at de kan håndtere det, men de indser hurtigt, at de leger med ilden. For Miles bærer på en mørk hemmelighed, og som tiden går, falder Tate for den flotte og mystiske pilot. Og pludselig er intet særlig enkelt længere.

Colleen Hoover er ikke en forfatter, som jeg har kendt til ret længe. Alligevel er de få læseoplevelser jeg har haft sammen med hende, nogle jeg hver gang har set frem til og glædet mig til – og hver gang Lovebooks annoncerer, at der er en ny bog på vej, jubler jeg lidt (læs meget) af glæde.

Forbandet kærlighed starter ud som en god og klassisk kærlighedshistorie – og jeg følte egentlig, at jeg havde regnet hele hændelsesforløbet ud længe inden jeg nåede til sidste side. Dette var også tæt på at være rigtigt, men det gjorde mig egentlig ikke så meget. Selvom man hele tiden havde en fornemmelse og følelse for, hvad der ville komme til at ske i næste kapitel, blev jeg lige overrasket – specielt følelsesmæssigt – hver gang.

Colleen Hoover har formået at skrive en bog der indeholder så mange følelser, at jeg nær blev forelsket i Miles og var ked af det sammen med Tate. Jeg føler det er længe siden, at jeg sidst har oplevet, at blive så opslugt af en bog – jeg slugte den på ingen tid, og hver gang jeg ikke læste i den, følte jeg, at jeg ville have mere. Jeg kunne ikke få nok af karaktererne, af Colleens verden og af det helt fantastiske sprog – som virkelig er værd at nævne. Colleen Hoover har skrevet bogen i et sprog, så man virkelig er fanget, og sidder limet fast og vil have hvert eneste ord med – og gerne flere til.

Forbandet kærlighed er en helt perfekt sommerbog. Den er let at læse, man flyver igennem siderne, og denne form for forhold ser jeg som helt idéel til en god sommerlæsning. Og jeg kan ikke forestille mig andet, end at det samme gælder for de andre Colleen Hoover-bøger – men nu må vi se. Det er bestemt ikke det sidste jeg har læst af hende!

Måske du også kan lide...

2 kommentarer

  1. Det var den første bog, som jeg læste af Colleen Hoover, og jeg har stadig lyst til at genlæse den, selvom jeg allerede har genlæst den 2 gange( Så har ialt læst den 3 gang e på 2 år :O)
    Jeg er helt enig med dig i, at hendes sprog fanger, og jeg lover dig, at det gør hun også i de andre bøger hun har skrevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *