Bogblik på… maj

Maj måned er nu slut. Det betyder at det er tid til at lave et tilbageblik på hvad der er blevet læst, hvad der er sket og hvad min favoritbog har været.

Maj måned har, for mig, været en lang måned – men samtidig har det også været en måned, som er gået rigtig stærk. Jeg har afsluttet min praktik, været til eksamen og på hjemmefronten er der også lige blevet renoveret og bygget et køkken. Men maj har altså også været den måned, hvor jeg har startet bloggen op igen. Det er endnu ikke på fuldtid, men jeg kan mærke, at jeg virkelig nyder det.

Selvom bloggen er startet op igen, og at jeg er vildt glad for det, har læsningen ikke fyldt nær så meget, som jeg godt kunne tænke mig her i maj. Jeg har fået læst 2 bøger og er igang med en tredje. Den første bog jeg læste var Søvnen og døden af A.J. Kazinski, som jeg nød at læse. Det var en rigtig god bog, som jeg var fanget af langt hen ad vejen. Den næste var Alt eller intet af Nicola Yoon, som jeg havde glædet mig rigtig meget til. Det var en ganske okay bog, men den levede altså bare ikke helt op til mine forventninger. Og sidst men ikke mindst er jeg gået igang med Døde piger lyver ikke af Jay Asher. Her er jeg fanget, og jeg føler slet ikke, at jeg kan stoppe igen, når jeg først går igang.

Læsningen af Alt eller Intet af Nicola Yoon har helt sikkert givet mig lysten til at se filmen, som jo er aktuel i biograferne lige nu. Jeg håber at filmen kan give mig den sidste glæde ved fortællingen – og at jeg ikke har helt den samme lade fornemmelse, som bogen desværre gav mig til sidst.

Min favorit denne måned har helt sikkert været Døde piger lyver ikke af Jay Asher – og dette på trods af, at jeg endnu ikke har læst den færdig.

I juni håber jeg på at finde meget mere tid til læsning – og jeg har allerede en del titler, som jeg glæder mig til. Harlan Coben ligger og venter på mig, jeg vil også nyde lidt af Colleen Hoover og måske også forsøge at genopleve lidt af Jussi Adler-Olsen. Om det virkelig kommer til at ske, det ved jeg ikke – det kan nemt vise sig, at jeg er i humør til noget helt andet end hvad jeg har planlagt, men én ting er sikker: jeg glæder mig!

Måske du også kan lide...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *