Serietip til din stor bededags-ferie

Jeg har ikke været mere end 10 år gammel, da min mormor introducerede mig for Anne fra Grønnebakken. Hun købte den første bog i serien til mig, og jeg elskede den allerede fra første side. Jeg var opslugt og fortryllet af dette helt unikke univers, som jeg har elsket lige siden. Det er en serie jeg har genlæst rigtig mange gange, og det er nok også en serie, som jeg vil blive ved med at genlæse. Jeg har yndlingspassager fra bogen, jeg har kapitler, som jeg elsker mere og mere for hver gang, og jeg har karakterer, som jeg aldrig har lyst til at sige farvel til.

Der findes flere forskellige film og serier om den kære Anne Shirley i fjernsynet, men nyest er den serie, der netop i dag er kommet på Netflix. Og det er min anbefaling til jer. For jeg tror ikke på, at man ikke kan holde af Anne Shirley. Og jeg glæder mig rigtig meget til selv at fordybe mig i serien weekenden over.

Serien hedder “Mit navn er Anne” og første sæson består af 7 afsnit af cirka 45 minutter hver, og det første afsnit varer cirka halvanden time. Der er altså masser af underholdning til weekenden.
Ud fra det første afsnit, som jeg har set, fanger serien den helt rigtige stemning, og Anne er lige præcis som hun skal være. Så – kom igang!

Har i læst Anne fra Grønnebakken – og hvad elskede i, i så fald, allermest ved den kære Anne Shirley?

Måske du også kan lide...

1 kommentar

  1. Jeg åd serien råt! Den tager mange friheder i forhold til bøgerne, men det synes jeg egentlig er helt okay. Jeg har altid holdt meget af Anne, og det gør ikke noget, at der kommer lidt nye vinkler og fortællinger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *