10 tilfældige facts

Der har været pause på bloggen er der er bare sket en hulens masse ting, siden jeg sidst lavede et indlæg med tilfældige facts om mig selv. Jeg tænkte derfor, at det var ved at være på tide at lave et nyt. Min hjerne har arbejdet på højtryk og jeg har fået mig en masse gode grin, mens jeg har lavet denne liste – og jeg håber i også får det sjovt!

  1. Jeg elsker orkidéer. Jeg har rundt regnet 20 forskellige rundt omkring i huset – de overlever dog sjældent mere end et halvt år.
  2. Jeg elsker disney-film, og kan replikkerne på langt de fleste. Spørger folk mig hvilken der er min yndlings, starter jeg med at sige Tarzan, men ender ud i en hel remse hvor også Hercules, Mulan, Løvernes konge og mange andre bliver nævnt.
  3. Jeg er skrækslagen for lofter og de dyr der bor deroppe. Mens vi renoverede de forskellige rum herhjemme, opholdt jeg mig på ingen måde i et rum, hvis der intet loft var. I køkkenet græd jeg, da det blev pillet ned.
  4. Gulddreng er konge. Ja, maks teenage-gas derudaf, men jeg er helt tosset med ham.
  5. Jeg er stadig hypokonder. Jeg trådte engang på en skrue, der var blod på min strømpe, jeg gik i panik og tårerne fløj ud til alle sider – jeg var sikker på, at jeg havde gennemboret halvdelen af foden. Da jeg endelig tog mig sammen og tog strømpen af, var hullet så mikroskopisk, at jeg faktisk ikke engang kunne se det.
  6. Min familie giver mig ikke bøger til jul og fødselsdage. De synes jeg har nok. Det forstår jeg ikke.
  7. Jeg elsker min have – min mand havde netop ryddet den for buske, træer og diverse andre planter der gjorde den til en skov. Så kørte jeg hen til planteskolen og købte 8 nye buske og 2 nye træer. Min mand elsker ikke min have.
  8. Jeg bruger min mands dankort så meget, at jeg kan hans pinkode i hovedet, men ikke min egen.
  9. Min største frygt, da jeg skulle giftes, var at falde på vej op ad kirkegulvet. Jeg snublede 3 gange på vej op og 2 gange på vej ned.
  10. Jeg snakker frygteligt meget. Ofte henter min mand mig fra arbejde, jeg snakker om alt og intet i alle de 25 km hjem, men først i det øjeblik vi låser hoveddøren op siger jeg “Hov, vi skal også lige handle”.

Det var så det! Det var en fornøjelse at finde alle 10 ting, og jeg lover jer – der er mange flere ting, men dem tænker jeg vi gemmer til en anden god gang.

Måske du også kan lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *