Stormen raser afsted…

For ikke så længe siden udgav jeg mit indlæg ‘Stilhed før storm’, hvor jeg undskyldte for at være lidt fraværende. Jeg gav ikke en specifik grund, da jeg mente, at det hele skulle være på plads, og det er det nu – og derfor kan jeg endelig fortælle jer nyheden. Jeg har glædet mig meget til at kunne gøre det, så jeg håber, at i vil tage godt imod den.

Jeg bor p.t. i Horsens, men dette vil ændre sig til at blive Juelsminde fra på fredag. Min kæreste og jeg har nemlig købt hus. Det hele er gået lidt stærkt og vi får allerede nøglen på tirsdag. Det betyder så, at vi flytter fredag, og jeg kan derfor ikke love, at der vil blive meget aktivitet på bloggen den næste uge.

Vi har købt et rigtigt typehus på en villavej med 300 meter til stranden og med 2 børneværelser – og de 2 børneværelser betyder, at jeg får mit eget bibliotek. Det bliver virkelig godt!

Jeg håber, at i kan bære over med min inaktivitet, for jeg lover at jeg vender stærkt tilbage!

Måske du også kan lide...

15 kommentarer

  1. Tak skal du have!
    Ja, det er kæmpe stort – og rigtig skræmmende også. Men åh hvor er det også bare dejligt, netop selv at kunne bestemme!

    /www.mitbogunivers.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *