Så er det endelig tid…

Der er gået lang tid – knap et halvt år. Og tiden er gået stærk. Jeg har knoklet, arbejdet, renoveret og ladet op igen – for så at starte forfra. Jeg har trængt til en pause, til at komme tilbage i en rytme, hvor jeg kunne kende mig selv. Og netop dér føler jeg, at jeg er nu. Det føles som om, at jeg igen er mig selv og at jeg har fået tid og overskud. Og dét er en dejlig følelse!

Lige i netop denne uge, går tiden med at få skrevet den afsluttende opgave til min praktikperiode. Den skal afleveres sidst på ugen, og som det kan ses på billedet roder det altså på mit skrivebord. Men ikke mere rod, end at jeg nu kan se lyset for enden af tunnellen, og det har jeg glædet mig til. Jeg har glædet mig til at komme tilbage til bloggen, til fællesskabet og til at kunne dyrke min hobby.

For bloggen er min hobby – den er mit fristed og mit pauserum. Og lige så meget som jeg har trængt til en pause væk fra det hele, har jeg virkelig også manglet det. Og derfor er det så dejligt at kunne sige, at nu er tiden inde til at bloggen skal op og køre igen.

Biblioteket herhjemme er som det plejer – hyggeligt og fyldt med kærlighed. Og så alligevel med den undtagelse, at rodet så småt er begyndt at tage over. Det er ved at være tid til en oprydning og en frisk start. Og jeg glæder mig sådan.

Under denne pause har jeg dog lært, at jeg ikke skal lægge så stort et pres på mig selv. Jeg skal være tilfreds med det jeg gør, det jeg læser og det jeg anmelder. Jeg skal ikke have 8 bøger til at stå, som jeg simpelthen også bare lige skal nå at læse inden for den næste måned – det er for stressende, og så er det ikke sjovt mere. Jeg skal lære at være tilfreds med, at 2-3 indlæg i ugen er okay. Der behøves ikke komme mere. Bloggen er mit fristed, og altså ikke mit arbejde.

Jeg håber at denne pause ikke har skræmt jer væk, men at i er klar til at tage imod et bogunivers, der har fået fornyet energi – for jeg er i hvert fald klar!

Måske du også kan lide...

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *