Det er tid til en pause

img_20170101_095630

Kære alle følgere og medbloggere,

2016 er slut og 2017 er begyndt. 2016 var året, hvor mit liv blev vendt på hovedet. Det var året hvor der skete så mange nye ting, at jeg ikke selv har kunnet følge med.

Den sidste måned i 2016 har hverken tiden eller overskuddet været der, til at vedligeholde bloggen eller mine anmeldelser – og af samme grund vælger jeg at sige stop for nu. Jeg trænger til en pause på ubestemt tid, og til at få opladet mine batterier. Jeg trænger til familie- og hyggetid, og til at passe mine jobs.

Jeg håber i alle får et fantastisk 2017.

Måske du også kan lide...

5 kommentarer

  1. Man skal også huske at passe på sig selv, og lytte til sig selv, så forstår dig udemærket 🙂 håber også dit år bliver helt fantastisk og skønt 🙂 hvis du vender tilbage på et tidspunkt, vil jeg med glæde læse med igen, det har været hyggeligt at læse dine anmeldelser 🙂

  2. Hej
    Jeg kan se at du linker til min gamle hjemmeside/blog, cautious.dk. Jeg har (endelig – med noget forsinkelse) fået flyttet indholdet over til mit nye domæne klberger.dk. Pt er der sat redirect på, så besøgende ryger direkte videre, men ved næste betaling, vil cautious.dk blive lukket ned i stedet. Det ville derfor være glæde mig meget, hvis du vil opdatere linket til det nye domæne.

    Tusind tak og jeg beklager besværet – Men jeg håber at det bliver det værd. Det nye domæne kommer (lidt efter lidt) til at have en masse fedt indhold og gratis værktøjer til både forfatterspirer og bloggere. Samt lidt personlige indlæg og naturligvis opdateringer om mit forfatterskab.

    Mange hilsner
    Katja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *