Bogblik på… november

November måned er slut. Efterårsvejret burde forsvinde og julevejret træde til. Det er nu december – kalenderlyset, adventskransen og julekalenderne er fremme. Der er julepynt, julekager og julemusik alle steder. December er min absolutte yndlingsmåned, og derfor er det vildt, at den allerede er her nu.

November har, for mig, været en måned der er gået langsom. Den har været langsom, fordi jeg har ventet spændt på december. Men samtidig er den også gået hurtigt i dét omfang, at jeg nu er startet i min første lønnede praktik, så jeg skal være væk fra skolen i et halvt år. Måneden er også gået hurtigt i den forstand, at jeg praktisk talt næsten ikke har fået læst nogle bøger. Jeg har ikke haft fundet tiden til det og der har været så mange andre ting jeg har været optaget af.

img_20161204_194041

2 bøger er det blevet til i november. Først Joes bog af Jonathan Tropper, som jeg ikke var vildt begejstret for. Jeg havde større forventninger efter tidligere at have læst Syv satans lange dage af samme forfatter. Dernæst læste jeg Hviskende lig af Dennis Jürgensen, som jeg nød at læse. Det var virkelig dejligt at kunne fortsætte i denne serie – og bogen har været længe ventet.

December bliver hygge, læsetid, familietid, arbejdstid, badeværelsesrenovering og opgaveskrivning. Jeg kan altså allerede nu se, at jeg får ret travlt, og hvordan jeg når det hele ved jeg endnu ikke. Det eneste jeg ved er, at jeg glæder mig rigtig meget!

Måske du også kan lide...

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *