En kort opdatering

Det sidste stykke tid har bloggen ikke helt været, som jeg har ønsket den skulle være. Jeg er kommet langt bagud med mine anmeldelser – omkring en måned har jeg faktisk regnet ud – og det ærgrer mig rigtig meget. Fordi jeg er kommet så langt bagud, føler jeg ikke, at bloggen, på nuværende tidspunkt, viser hvad jeg læser og hvad jeg laver. Det har jeg været træt af i et stykke tid, så det har jeg besluttet mig for at lave om på nu.

img_20161108_160554

Normalt kommer der 2-3 indlæg på bloggen om ugen. Den rutine har jeg været ude af – og selvom jeg har haft indlæggene klar, har jeg simpelthen bare ikke fået dem udgivet, fordi jeg simpelthen ikke har haft lysten. Jeg skylder skylden på, at bloggen ikke er up to date i forhold til hvor jeg er i min læsning. Og derfor har jeg valgt at gøre noget jeg normalt ikke vil gøre. Her til aften er der kommet hele 5 anmeldelser op på bloggen. Anmeldelserne er:

“Den fremmede” af Harlan Coben
“Ude af drift” af Lisa Owens
“Hjertets stemme” af Jan-Philipp Sendker
“Den dag jeg glemmer” af Adam Silvera
“Selfies” af Jussi Adler-Olsen

Efter at have fået dem udgivet, føler jeg nu, at jeg er nogenlunde på plads igen. Jeg føler nu at bloggen viser hvor jeg er lige nu, og ikke hvor jeg var for 1-2 måneder siden. Jeg kan mærke, allerede nu, at det betyder meget for min lyst. Jeg kan skrive hvad jeg har lyst til – hvis jeg har lyst til at skrive et indlæg om nisserne på reolerne, så kan jeg gøre det, uden at have dårlig samvittighed over, ikke at have fået udgivet den der anmeldelse jeg nu også mangler.

Jeg håber det er noget der fra nu af får ændret mine vaner i forhold til bloggen, når nu lysten er en anden. Jeg vil så gerne være mere aktiv end jeg har været det sidste stykke tid, og jeg tror måske dette er løsningen. Jeg har blandt andet fået fat i en god stak gæstebloggere, som har besvaret nogle spørgsmål. Disse vil en efter en komme op på bloggen. Indlæggene vil komme lidt spredt, men i kan godt glæde jer!

Jeg glæder mig meget til at komme ordentligt tilbage på pinden.

Måske du også kan lide...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *