Bogbloggertræf 2016 #3 – bøgerne

Så blev det endelig tid til, at jeg skulle vise jer alle de fine bøger frem, som jeg fik til bogbloggertræffet. Det var en kæmpe stak (eller faktisk 2), som vi allesammen fik udleveret. Jeg har derfor delt det op over flere billeder, så det ikke bliver for uoverskueligt.

img_20161024_102255

På billedet ser vi først Kvinden i graven af Julia Heaberlin. Det er en bog som jeg endnu ikke har læst, men som lyder rigtig spændende, og som jeg derfor også glæder mig til at læse. Dernæst har vi Karensminde af Iben Mondrup og Hjertets stemme af Jan-Phillipp Sendker. Hjertets stemme har jeg allerede læst, og synes den er super sød. De urørlige af Line Ullmann er også en bog jeg ikke har læst, men som jeg rigtig rigtig rigtig gerne vil have læst. Den lyder bare så fin, og jeg kan næsten ikke vente med at komme igang. Sidst ser vi En god far af Noah Hawley og Hvor der er vilje af Jeffrey Archer – begge disse er nogle, jeg endnu ikke har læst.

img_20161024_102212

Som allerede fortalt fik vi også Skyriel af Lene Dybdahl til bogbloggertræf. Den er derfor også signeret og selvom jeg ikke har læst den, er jeg allerede helt vild med den. Vi fik også Historier til Drenge af blandede forfattere, Mareridt og myrerkryb af Nick Clausen og Ravnenes hvisken af Malene sølvsten. Alle disse er også signerede, da vi var så heldige, at netop disse forfattere også var til stede ved træffet.

img_20161024_102339

De 7 synder af K. L. Berger havde søde Iben med til mig. Denne er læst til readathon her i efteråret, og i kan godt glæde jer til en anmeldelse! Ritmatikeren af Brandon Sanderson, Skyggernes dronning af C.J. Redwine, Krøniken om Morika af Sidsel Sander Mittet og Råddenskab af Siri Pettersen var også bøger vi fik til træffet. Specielt Skyggernes dronning glæder jeg mig rigtig meget til at skulle læse!

img_20161024_102318

På billedet ovenover ses de sidste bøger, som vi fik. Først er der Måske en dag af Colleen Hoover, som jeg længe har gået og sukket over. Dernæst Calendar Girl Januar af Audrey Carlan, One af Sarah Crossan, Den dag jeg glemmer af Adam Silvera og Simon vs. verdens forventinger af Becky Albertalli. Dem alle glæder jeg mig rigtig meget til at læse – og jeg ville sådan ønske, at der var flere timer i et døgn.

img_20161024_102239

Sidst men ikke mindst fik vi også en fin malebog, en hulens masse bogmærker, en keyhanger og nogle visitkort, som helt sikkert er værd at gemme!

Endnu engang skal der lyde et kæmpe tak til arrangørerne, forfatterne og forlagene;Simone, IreneMichelleBog og Idé Aalborg, Dreamlitt, forlaget Facet, Gads forlag, Gyldendal, Jentas, Lindhardt og Ringhof, Nicole Boyle Rødtnes, Plusbog, Politikens forlag, Rosinante & Co., Storytel, Turbine, Tellerup, Dansk Bibelselskab, Lotte Petri, Marie-Louise Rønning, Nick Clausen, Pernille Vørs og Evas Kagerier.

Måske du også kan lide...

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *