Bryllupsforvirring

img_2038Jeg har vidst sagt det før, men jeg siger det nu igen. Bloggen har ikke været opdateret optimalt på det seneste – og det er ikke en hemmelighed, at det er fordi der har været bryllup i det lille hus herhjemme. Jeg har knoklet for at få skole, planlægning og blog til at hænge sammen – og her måtte det være bloggen der kom i sidste række.

Nu er det hele overstået, jeg er fru Hansen og jeg er ovenud lykkelig. Det hele gik perfekt og nu er vi meget trætte herhjemme. Vi har lige et par fridage endnu, og dem nyder vi. Samtidig glæder vi os dog også til, at det igen bliver hverdag.

På lørdag bliver der igen skrald på. Her finder Bogbloggertræf 2016 sted, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at mødes med de andre bogbloggere igen.

Jeg håber i forstår det hele og stadig har lyst til at følge med på bloggen.

Måske du også kan lide...

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *