“Englenes by (Dødens instrumenter #3)” af Cassandra Clare

IMG_20160820_191914Titel: Englenes by
Forfatter(e): Cassandra Clare
Serie: Dødens instrumenter #3
Sideantal: 490 sider
Forlag: Borgen
Udgivelsesår: 2010

Denne bog er læst på Mofibo.

For at redde sin mors liv må Clary snige sig ind i Skyggejægernes by, Alicante, selvom det er forbundet med dødsstraf, hvis man ikke har tilladelse. Men hun er ikke den eneste, der får problemer på halsen; Simon bliver fængslet af Skygge­jægerne, fordi de har mistro til alle vampyrer, og særligt en, som kan tåle sollys.Valentine forsøger stadig af al magt at tilintetgøre Klanen, og den eneste chance, Skyggejægerne har for at forhindre ham i det, er at kæmpe på samme side som deres fjender, de underjordiske – men er det muligt, når de to grupperinger hader hinanden?
Og samtidig må Clary og Jace kæmpe imod deres stærke følelser, mens fortidens hemmeligheder ruller sig ud i et spind af løgne, fortielser og misforståelser. Der er lagt op til en forrygende afslutning i dette univers af vampyrer, dæmoner og varulve i New Yorks underverden. Anmeldelserne har været forrygende i USA.
Nu fremgår det imidlertid, at det ikke er den endelige afslutning alligevel. Forfatterens fans skriger på mere og der er indgået aftale om et tillægsbind med Simon som hovedperson.

5udaf5

Jeg tror ikke der kan være nogen tvivl om, hvor meget jeg har glædet mig til at læse denne bog. Jeg har været virkelig begejstret for de første 2 i serien, og jeg følte at det blev bedre og bedre.

Clarys rejse er en rejse, som jeg på ingen måde har oplevet før. Jeg synes det er virkelig fedt at se, hvordan en så lang serie, kan indeholde elementer, som jeg endnu ikke før har set. Det skal måske også lige siges, at det umiddelbart ikke behøves være det vilde, idet jeg ikke har læst så meget fantasy endnu. Men at det er nyt for mig betyder meget – og når det så samtidig er så gennemført som det er, så har jeg virkelig ikke noget at sætte en finger på.

Jeg elsker, at der er flere forskellige historier samlet i serien. Vi følger ikke kun Clarys rejse – vi følger også mange andre rejser, og følger også de forskellige relationers rejse. Det er en virkelig god oplevelse.

Cassandra Clare har gjort det igen – så kort kan det siges. Det var ikke favorit-bogen i serien, men den skal dog alligevel have 5 stjerner. For selvom den ikke lå i toppen, så var jeg stadig lige så hooked på bogen – og jeg kunne slet ikke slippe den, da jeg først var kommet igang.

Jeg glæder mig rigtig meget til at læse alle de andre bøger i serien. Jeg føler ikke, at det kan gå hurtigt nok.

Måske du også kan lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *