“Girl Online på tourné” af Zoe Sugg

IMG_20160702_105100Titel: Girl Online på tourné
Forfatter(e): Zoe Sugg
Serie: Girl Online #2
Sideantal: 373
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2016

Denne bog er et eksemplar fra forlaget.

Penny skal med Noah på turné!
     Da rockstjernen Noah inviterer Penny med på sin europæiske musikturné, bliver hun virkelig glad. Hun glæder sig helt vildt til at skulle tilbringe mere tid med ham. MEN virkeligheden er en helt anden sag: Noah har vildt travlt, de andre drenge i bandet er ondskabsfulde og hun modtager truende beskeder fra fans, som er jaloux på hende. Penny savner sin familie, sin bedste ven Elliot og sin blog. Så Penny bliver i tvivl: Kan hun virkelig håndtere at være kæreste med en superstjerne?

1udaf5

Selvom jeg ikke var glad for den første bog af Zoe Sugg, så tænkte jeg alligevel, at jeg ville give denne et forsøg, da Gyldendal sendte mig den.

Penny har ikke udviklet sig meget siden sidste bog. Vi er stadig i det samme univers, hvor alderen ikke helt passer på opførslen. Det er rigtig ærgerligt, da jeg ellers forestiller mig, at det kunne have fungeret ganske okay. Penny kaster sig stadig ud i problemer – og nogle af dem kunne nok godt have været undgået.

Sproget i bogen er dog blevet lidt bedre. I anmeldelsen af den forrige, var jeg ikke begejstret, og mente, at den blot var skrevet for at blive skrevet. Det tror jeg muligvis også denne er, men den virker noget mere overvejet og gennemtænkt. Og at den var det, gjorde helt sikkert noget positivt for historien. Det virkede ikke længere som om, at der hele tiden blev hoppet ind i alle konflikterne, blot for at gøre det – men derimod som om, at der var en mening, i hvert fald somme tider, med det der skete.

Bogen var på trods af sin udvikling, stadig ikke noget for mig. Jeg tror, at på trods af alderen på karakterne og hændelserne i bogen, er den skrevet til et noget yngre publikum end jeg. Jeg har tænkt lidt over, hvilke bøger jeg kunne sammenligne den med i forbindelse med en anbefaling, og her tror jeg muligvis, at vi er ude i noget i stil med Twilight uden fantasy-delen.

Måske du også kan lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *