Cecilies bogshow #1

Jeg har netop, her til eftermiddag, set det første afsnit af “Cecilies bogshow“, som jeg faktisk havde glæde mig rigtig meget til at se.

Jeg vil ikke sige, at jeg havde hørt så meget om det, andet end at bl.a. Sara Blædel ville gæste showet. Og det glædede jeg mig til at se, jeg synes Sara Blædel er en fantastisk kvinde og så meget nede på jorden.
Men jeg blev faktisk ret skuffet. Der var flere ting der gjorde det, men det første der faldt mig i øjnene, var de falske bogreoler i baggrunden. Jeg ved ærlig talt ikke hvorfor det irriterer mig så meget som det gør, men jeg tænker måske bare, at nu hvor det er et bogshow, at det så godt måtte være ægte bogreoler. Og også nu, hvor Cecilie Frøkjær starter ud med at fortælle, hvor meget hun elsker bøger. Men dette er nu en mindre detalje, og skal ikke standse mig i se de næste show.

En anden del der skuffede mig, var interviewsne. Det eneste interview, jeg virkelig følte var noget værd, var interviewet med Sara Blædel. De andre mener jeg kom for langt væk fra bøgernes verden, og mindede måske mere, ifølge mig, om et ganske almindeligt interview.

Som allerede skrevet, har jeg tænkt mig at se de næste shows. Og jeg glæder mig bestemt til programmet, hvor Helle Helle kommer som gæst.

Har du set programmet – i så fald, hvad syntes du om det?

Måske du også kan lide...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *