Sommerlæsning 2015

Min sommerferie er begyndt – jeg er færdig med HF og har fået min studenterhue på. Det betyder også, at der det næste lange stykke tid er plads til en del mere læsning. Og det glæder jeg mig rigtig meget til at komme igang med! Og det er endda selvom jeg ikke har de helt store planer om sommerens læsning – faktisk kun 3. Dette indlæg er lavet, så i kan se hvad jeg har planlagt – og hvorfor. Jeg er dog helt sikker på, at der nok skal komme flere end de 3.

Her ser vi så stakken. Det er 3 bøger, som jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med.

Isla and the happily ever after” af Stephanie Perkins – Denne bog er den tredje i serien. Jeg har læst de to foregående tidligere i år, og jeg burde efterhånden snart komme igang med denne. Og hvad er bedre end solskinsvejr og blå himmel til at læse en kærlighedshistorie i? Ikke noget tror jeg. Så derfor bliver denne en af dem, jeg skal læse i min ferie.

Tvivlen (After #2)” af Anna Todd – For ikke så længe siden, fik jeg den første bog i denne serie, som anmeldereksemplar – og nu har jeg fået den anden bog. Den er jeg så spændt på at komme igang med, da jeg var rigtig glad for 1’eren. Kom nu, kom nu, kom nu!

Vi var løgnere“af E. Lockhart – Denne bog vandt jeg hos Xenia, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med den. Jeg har ikke hørt så meget om den, men det er bevidst, da jeg flere steder har hørt, at man helst skal læse den, uden at vide for meget om den. Derfor har jeg valgt at holde min viden så langt nede, som muligt.

Det var altså de tre bøger jeg har planlagt. Har i planlagt at skulle læse noget i jeres sommerferie?

Måske du også kan lide...

6 kommentarer

  1. Åh, 'Isla and the happily ever after' er så sød! Og 'Vi var løgnere' er også virkelig god – du har i den grad lagt en god bund, for en god sommerlæsning. 😀

    Jeg har ikke heeeelt besluttet mig for, hvad jeg skal læse endnu. I hvert fald 'Saint Anything' af Sarah Dessen og 'Night Angel' af Brent Weeks, men længere er jeg ikke kommet. :p

  2. Uh tak, det er jeg glad for at høre 😀

    Ved du hvad – jeg tror ikke det gør så meget, at man ikke har planlagt. Så føler man sig nok ikke forpligtet 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *