Bogblik på… maj

Maj måned er nu slut. Det betyder at det er tid til at lave et tilbageblik på hvad der er blevet læst, hvad der er sket og hvad min favoritbog har været.

Maj måned har, for mig, været en lang måned – men samtidig har det også været en måned, som er gået rigtig stærk. Jeg har afsluttet min praktik, været til eksamen og på hjemmefronten er der også lige blevet renoveret og bygget et køkken. Men maj har altså også været den måned, hvor jeg har startet bloggen op igen. Det er endnu ikke på fuldtid, men jeg kan mærke, at jeg virkelig nyder det.

Selvom bloggen er startet op igen, og at jeg er vildt glad for det, har læsningen ikke fyldt nær så meget, som jeg godt kunne tænke mig her i maj. Jeg har fået læst 2 bøger og er igang med en tredje. Den første bog jeg læste var Søvnen og døden af A.J. Kazinski, som jeg nød at læse. Det var en rigtig god bog, som jeg var fanget af langt hen ad vejen. Den næste var Alt eller intet af Nicola Yoon, som jeg havde glædet mig rigtig meget til. Det var en ganske okay bog, men den levede altså bare ikke helt op til mine forventninger. Og sidst men ikke mindst er jeg gået igang med Døde piger lyver ikke af Jay Asher. Her er jeg fanget, og jeg føler slet ikke, at jeg kan stoppe igen, når jeg først går igang.

Læsningen af Alt eller Intet af Nicola Yoon har helt sikkert givet mig lysten til at se filmen, som jo er aktuel i biograferne lige nu. Jeg håber at filmen kan give mig den sidste glæde ved fortællingen – og at jeg ikke har helt den samme lade fornemmelse, som bogen desværre gav mig til sidst.

Min favorit denne måned har helt sikkert været Døde piger lyver ikke af Jay Asher – og dette på trods af, at jeg endnu ikke har læst den færdig.

I juni håber jeg på at finde meget mere tid til læsning – og jeg har allerede en del titler, som jeg glæder mig til. Harlan Coben ligger og venter på mig, jeg vil også nyde lidt af Colleen Hoover og måske også forsøge at genopleve lidt af Jussi Adler-Olsen. Om det virkelig kommer til at ske, det ved jeg ikke – det kan nemt vise sig, at jeg er i humør til noget helt andet end hvad jeg har planlagt, men én ting er sikker: jeg glæder mig!

Continue Reading

Bogblik på… november

November måned er slut. Efterårsvejret burde forsvinde og julevejret træde til. Det er nu december – kalenderlyset, adventskransen og julekalenderne er fremme. Der er julepynt, julekager og julemusik alle steder. December er min absolutte yndlingsmåned, og derfor er det vildt, at den allerede er her nu.

November har, for mig, været en måned der er gået langsom. Den har været langsom, fordi jeg har ventet spændt på december. Men samtidig er den også gået hurtigt i dét omfang, at jeg nu er startet i min første lønnede praktik, så jeg skal være væk fra skolen i et halvt år. Måneden er også gået hurtigt i den forstand, at jeg praktisk talt næsten ikke har fået læst nogle bøger. Jeg har ikke haft fundet tiden til det og der har været så mange andre ting jeg har været optaget af.

img_20161204_194041

2 bøger er det blevet til i november. Først Joes bog af Jonathan Tropper, som jeg ikke var vildt begejstret for. Jeg havde større forventninger efter tidligere at have læst Syv satans lange dage af samme forfatter. Dernæst læste jeg Hviskende lig af Dennis Jürgensen, som jeg nød at læse. Det var virkelig dejligt at kunne fortsætte i denne serie – og bogen har været længe ventet.

December bliver hygge, læsetid, familietid, arbejdstid, badeværelsesrenovering og opgaveskrivning. Jeg kan altså allerede nu se, at jeg får ret travlt, og hvordan jeg når det hele ved jeg endnu ikke. Det eneste jeg ved er, at jeg glæder mig rigtig meget!

Continue Reading

Bogblik på… oktober

Oktober måned er slut. Vi siger i dag d. 1. november, og der er pludselig ikke længe til at det er jul. Vi er også gået ind i en måned, hvor efterårsvejret har indhentet os, det blæser, det regner og det er bare rigtig koldt.

Vi er gået ud af en måned hvor både vejret og antallet af solskinstimerne gav os god grund til at hygge med en bog, stearinlys og noget varmt at drikke. Og det har jeg gjort – når jeg altså ikke lige har renoveret værelse, som nu er blevet mit bibliotek.

Oktober måned har været helt fantastisk og fuld af gode oplevelser, både litterære og personlige. Det er allerede mere end en måned siden jeg blev gift og den nye Harry Potter bog er endelig kommet. Der er så mange ting som har været med til at gøre oktober rigtig god for mig – og de litterære oplevelser, vil jeg specielt gerne fortælle jer mere om.

img_20161101_190201

Jeg startede oktober måned ud med at læse Hjertets stemme af Jan Philipp Sendker. Det var en rigtig fin og sød historie, som jeg nød rigtig meget at læse. Dernæst gik jeg over til en bog, som nok er det helt modsatte – nemlig Selfies af Jussi Adler-Olsen. Det var en, for mig, længe ventet bog, og den skuffede bestemt ikke! Siderne vendte næsten sig selv, og jeg følte slet ikke jeg kunne stoppe, før end jeg havde vendt den sidste side. Bagefter læste jeg Den dag jeg glemmer af Adam Silvera, som jeg, modsat rigtig mange andre, ikke brød mig særlig meget om. Og så blev det endelig readathon! Jeg nåede at læse De 7 synder af K.L. Berger jeg som var rigtig begejstret for, og også begynde på Harry Potter og det forbandede barn af John Tiffany og Jack Thorne. Og så sluttede readathon ellers ret brat, for pludselig havde min søde mand lavet biblioteket færdigt, og så gik turen til Ikea. Jeg nåede dog, i løbet af måneden, at læse bogen om Harry Potter færdig – og så også at læse Celle 7 af Kerry Drewery. Celle 7 var jeg rigtig glad for, og jeg kunne slet ikke kapere at den sluttede hvor den gjorde. Jeg sidder stadig og hungrer efter mere.

Den absolut bedste bog i oktober måned var uden tvivl Celle 7. Jeg læste den på under 24 timer, og det siger altså lidt om bogen. For tid var der ikke meget af i slutningen af oktober, så også her vendte siderne nærmest sig selv.

I oktober måned har jeg også brugt rigtig meget tid på at male i malebog. Politikens forlag har været så søde at sende Den dejlige juletid af Johanna Basford, som jeg virkelig har hygget mig med. Jeg er kommet i rigtig julestemning med pebernødder, juletegninger og julemusik. At min omgangskreds mener jeg er skør, og at jeg kun på grund af dem afholder mig fra at gå med nissehue endnu, er så en helt anden snak.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ind i november, hvor julen nærmer sig, første søndag i advent er også i november og jeg har fået nogle anmeldereksemplarer, som jeg glæder mig rigtig meget til at læse. November er også den sidste måned på skolebænken inden jeg påbegynder et halvt års praktik. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud i praksis og bruge hvad jeg har lært – og så også at slippe lidt for at sidde på en stol hele dagen. November bliver altså, tror jeg, en helt fantastisk måned med lidt mere jul.

Hvad glæder i jer allermest til i november?

 

Continue Reading

Bogblik på… september

September er slut – og det betyder, at oktober er nu. Oktober viser sig allerede nu at være en måned hvor blæsten og regnen tager over, og vi begynder at tænde stearinlys. Det er ren hygge og får mig i læsehumør. Jeg putter under tæppet med en kop varmt et-eller-andet, mens stearinlysenes skær flakker i baggrunden.

Det er tid til at tage et tilbageblik på september, så hvad der er blevet læst, hvilke bøger der har fået hjem i mine reoler og hvilke oplevelser jeg særligt har bidt mærke i.

Jeg har i september været bedre til at opdatere min Goodreads – det har dog ikke den helt store betydning, idet det kun er blevet til 3 læste bøger i denne måned. Jeg ser det dog alligevel som en ganske god slat, hvis jeg ser tilbage på måneden, og hvor meget andet jeg har skullet nå.

September har budt på bryllup – månedens helt store begivenhed. Jeg er nu fru Hansen – og ovenud lykkelig for endelig at kunne kalde mig kone til min mand.

img_20161004_093112

September har budt på en hulens masse nye bøger. Der vil dog ikke blive vist så mange i dette indlæg, idet langt størstedelen af de nye bøger stammer fra bogbloggertræf 2016. Disse vil komme i et indlæg for sig selv senere.

Turbine har været så søde at sende mig Løgnens træ af Frances Hardinge og Smaragdgrøn af Kerstin Gier. Smaragdgrøn glæder jeg mig rigtig meget til at læse, og derved kunne forsætte Rubinrød-serien. Også Modtryk har sendt en bog, nemlig Joes bog af Jonathan Tropper. Tropper har jeg haft én anden oplevelse med, og denne var rigtig positiv, så jeg glæder mig rigtig meget til at læse mere af ham. The summer that melted everything af Tiffany McDaniel har jeg fået af min svigerinde. Jeg har ikke hørt om den før, men bagsideteksten har virkelig fanget mig, og denne glæder jeg mig derfor også rigtig meget til at læse.

Som skrevet længere oppe, har september ikke budt på meget læsning. Der har været så mange andre ting at tænke på, så læsningen har ikke været førsteprioritet. Alligevel har jeg fået læst 3 bøger:

  1. “Den fremmede” af Harlan Coben, 5/5 stjerner
  2. “Ude af drift” af Lisa Owens, 2/5 stjerner
  3. “Vi andre bor her bare” af Patrick Ness, 3/5 stjerner

Der er ingen tvivl om, at den bedste læseoplevelse i september var Den fremmede af Harlan Coben. Jeg nød dog også Vi andre bor her bare af Patrick Ness – jeg sidder dog med en følelse her bagefter, at jeg ikke rigtig ved hvad der er sket eller hvad den egentlig handlede om. Måske min rating ændrer sig, når jeg får tænkt lidt mere over den.

Oktober byder på hyggelæsning, YA-læsning og også lidt fantasy. Krimi vil også være iblandt og specielt én glæder jeg mig rigtig meget til. Hvilken vil jeg endnu ikke afsløre, det må i have til gode.

 

Continue Reading

Bogblik på august

August slutter lige om lidt. Og hvad passer så bedre ind, at vi lige tager et kig tilbage, og ser hvad der er sket og læst? August har været en hård måned med skolestart, arbejde og en masse opgaver. Alligevel har jeg dog præsteret at få læst lidt mere, end jeg egentlig havde regnet med.

Normalt har jeg brugt Goodreads rigtig meget, til at holde styr på hvad jeg læser, har læst og hvad jeg har lyst til at læse engang i fremtiden. Jeg skal dog indrømme, at det har jeg ikke været så god til de sidste par måneder – og da jeg var inde for lige at kigge og forsøge at opdatere her og nu, så jeg også, at jeg er en del bagud med mit læsemål. Jeg vælger dog ikke at lade det stresse mig, for jeg satte det højere sidste år – men jeg er kommet på en noget mere krævende uddannelse i år end sidste år, og har derfor ikke den samme tid. Jeg vil forsøge at nå det – og hvis ikke jeg gør, er det også okay.

IMG_20160831_120420

August (og juni… og juli) har også budt på en hel del nye bøger. Det er ikke blevet til mange, som jeg selv har købt, da størstedelen af budgettet herhjemme pt går til det kommende bryllup. Men da jeg faldt over hele serien om Dæmondræberen af Louise Haiberg på Vorbasse Marked, var jeg nødt til at slå til. Jeg har læst første og anden bog i serien, men har stadig den sidste til gode. Den kan jeg endelig få læst nu!

IMG_20160831_120435

Safirblå af Kerstin Gier har jeg været så heldig at modtage fra Modtryk. Det er en af de bøger jeg har fået læst, men endnu mangler at anmelde – for netop anmeldelser er jeg et godt stykke bagud med. Hjertets stemme og Ude af drift har Gads forlag været så søde at sende, og dem glæder jeg mig rigtig meget til at få læst. Specielt Ude af drift har jeg hørt rigtig godt om.

IMG_20160831_120501

Gads forlag har desuden været så søde at sende mig Faldet, Den anden og Den fremmede. Faldet og Den anden har jeg læst – og her er også en anmeldelse på vej. Den fremmede af Harlan Coben er jeg igang med at læse, og i kan godt glæde jer! Modtryk har også været så søde at sende Elleve dage i Berlin og Den ottende dødssynd. Også her er der anmeldelser på vej.

IMG_20160831_120449

Før sommerferien var jeg også så heldig, at Gyldendal sendte denne fine stak. Fangirl er jeg kæmpe fan af, og dén anmeldelse kan i godt glæde jer til! Red Rising #2 glædede jeg mig også til at komme igang med, jeg måtte dog lige læse den første bog først – og den kom jeg også igang med, men måtte dog stoppe, da den ikke lige fangede mig. Ja, jeg har mens – og hva’ så er også en rigtig fin bog. Den har nogle sjove inputs og er rigtig fin og lærerig til de unge teenagere. Her kommer også en anmeldelse snarest.

IMG_20160831_120401

Så sent som i dag, var Gyldendal, endnu engang, så søde at sende mig denne fine bogpakke. Og de tre bøger, glæder jeg mig simpelthen bare så meget til! Celle 7 og Den dag jeg glemmer er skrevet af forfattere, jeg endnu ikke er stødt på før, men bagsideteksterne har gjort mig så spændte. Patrick Ness har jeg læst før, og jeg glæder mig så meget til at læse Vi andre bor her bare.

Som i måske kan fornemme, er jeg altså ret langt bagud med anmeldelserne. Men jeg kæmper med at få tid, overskud og bloggen til at hænge sammen, og det kan somme tider være svært. Jeg håber derfor ikke, at det gør noget, at det er anmeldelser, der vil fylde det meste i september måned. Jeg vil forsøge at få nogle andre ting ind over også, men anmeldelserne vil der komme flest af.

I august har jeg fået læst en fin bunke bøger. Jeg nåede at læse 6 bøger:
1. “Elleve dage i Berlin” af Håkan Nesser
2. “Safirblå” af Kerstin Gier
3. “Den ottende dødssynd” af Rebecka Edgren Alden
4. “Den anden” af Harriet Lane
5. “Ja, jeg har mens – og hva’ så?” af Clara Henry
6. “Faldet” af S. K. Tremayne

Min favorit har uden tvivl været Faldet, som jeg var rigtig begejstret for – og har i endnu ikke læst den, kan jeg kun anbefale jer at gøre det! En del andre bogbloggere har også rost bogen rigtig meget – tag og tjek det ud.

September vil komme til at indeholde læsning også – om det bliver lige så meget ved jeg endnu ikke, da brylluppet kommer til at fylde en hel del. Men ja – bryllup bliver månedens store arrangement. Og næstefter det, kommer bogbloggertræf, som jeg skal til weekenden efter. Jeg glæder mig simpelthen så meget til at se mange af de andre igen – og også til at møde mange af de nye der er kommet til.

I september vil jeg også gerne forsøge at få opdateret min Goodreads, så jeg er med igen. At nå op til at ikke at være bagud med mit læsemål er nok urealistisk, men hvis bare jeg kan få det hele opdateret, kunne det være super fint.

Hvad har jeres yndlingsbog været i august? Og hvilke planer har I i september?

Continue Reading

Bogblik på juni

IMG_20160630_211647

Juni måned er slut. Bloggen er gået en ny tid i møde med eget domæne, hvilket det næste stykke tid nok giver en masse rod. Men jeg har også på fornemmelsen, at det vil give flere indlæg. Efter at have sat og arbejdet med bloggen, flyttet det hele og fået det op at køre, kan jeg mærke en helt ny glæde. En glæde for at skulle skrive indlæg, se dem på bloggen og bare være meget mere til stede.

Juni har også været måneden, hvor jeg er gået på sommerferie. Jeg har klaret det første år af min uddannelse, og på trods af mange fritimer og masser af selvstudie, så har det virkelig været hårdt. Men også spændende. Det har været rart at være igang med noget, som jeg har følt mig meget mere tilpas i. Men det betyder også, at jeg er ét år tættere på, at skulle skrive min bachelor. Og med alle de statusser alle andre kommer med ang. deres bachelorer lige for tiden, så ved jeg faktisk ikke længere, om jeg glæder mig.

Rent personligt har juni måned også budt på planlægning af bryllup. Min skønne kæreste (og nu kommende mand) har friet til mig tidligere på året, og vi har fået sat en dato på for brylluppet. 17. september 2016 skal der være bryllup i vores strandhus i Juelsminde, og jeg skal love for, at det kræver en masse planlægning.

Med alle disse ting der har været oppe i mit hoved, er det altså ikke blevet til meget læsning. Jeg har tyet til en blanding af at læse bogen og høre den som lydbog. Det har hjulpet mig meget, fordi jeg på den måde kunne slappe af på en helt anden måde, samtidig med, at jeg kunne fortsætte lidt i læsningen.

I juni måned fik jeg alt i alt læst 2 bøger. Og det er jo ikke så meget. Men jeg er sikker på, at nu hvor sommerferien er gået igang, så kan jeg få indhentet det forsømte.

Jeg fik læst:
“Bare en dag” af Gayle Forman, 5/5 stjerner
“Fangirl” af Rainbow Rowell, 5/5 stjerner

Der kan altså ingen tvivl være om, at jeg har fået læst nogle helt fantastiske bøger denne måned. Begge fik 5 ud af 5 stjerner, og det må jo være et godt tegn.

Har i læst nogle gode bøger den sidste måneds tid? Og måske endda nogle i vil anbefale?

Continue Reading

Bogblik på… maj

Maj måned er slut. Det har været en hård måned med afslutning af praktik, eksamen og alt for meget varme i forhold til hvad denne blogger kan holde til. Og igen i denne måned har bloggen derfor stået lidt stille. Jeg har haft svært ved at komme ind i rytmen med bloggen, rytmen med at få skrevet anmeldelser og hvad der ellers hører til – men det betyder derfor også, at der nu ligger en masse anmeldelser klar, som kun venter på at komme ud på bloggen.

Derudover har jeg også gjort mig nogle tanker om nogle faste indlæg. Jeg har set konceptet hos flere andre bogbloggere – dette kan fx være tema tirsdag, eller blot refleksioner over et bestemt emne. Og det vil jeg rigtig gerne starte op på bloggen. Hvordan det skal komme til at foregå, det ved jeg endnu ikke, så har du nogle idéer, så hører jeg dem gerne!

MEN! Selvom bloggen har stået lidt stille i en periode, så er der altså blevet læst noget alligevel. Selvom jeg ikke selv føler, at det er særlig meget, så siger Goodreads noget andet.

I maj nåede jeg at læse 6 bøger:
1. “Girl Online på tourné (Girl Online #2)” af Zoe Sugg, 1/5 stjerner
2. “Alkymisten” af Paulo Coelho, 2/5 stjerner
3. “Lake House” af Kate Morton, 3/5 stjerner
4. “Englenes by (Dødens Instrumenter #3)” af Cassandra Clare, 5/5 stjerner
5. “Dronningen af Tearling” af Erika Johansen, 2/5 stjerner
6. “Fanden på væggen” af Palle Schmidt, 4/5 stjerner

Det har altså været en blanding af flere genrer. Nogle som jeg normalt ikke læser, og andre som jeg har fået en nyopdaget kærlighed for.

Jeg var så heldig at få besøg af Alkymisten. Det er et projekt som Simone har sat igang. Bogen er på rundtur blandt danske bogbloggere, bookstagrammere og booktubere. Det var en rigtig sjov oplevelse, da det normalt ikke ville være en bog, som jeg ville have læst, og jeg mener faktisk at have fået en hel del ud af den – i kan godt glæde jer til at læse den kommende anmeldelse!

Jeg håber i har haft en lige så dejlig måned som jeg selv har. Nu glæder jeg mig til at det er sommertid med sommervejr og læsning på terassen. Pt er jeg igang med at overtale min kommende mand til at købe mig en hængekøje – for hvad er hyggeligere end at ligge i hængekøjen i haven og læse en god bog? Ja, jeg ved det i hvert fald ikke!

Continue Reading

Bogblik på… april

April måned er slut. April har været fuld af sygdom, en mindre, og ikke planlagt, pause fra bloggen og læsningen. Men selvom der har været denne pause, har jeg faktisk fået læst en hel del – mere end jeg føler at have gjort.

I april læste jeg 7 bøger:

1. “Berørte Katrine” af Kim Fupz Aakeson, 4/5 stjerner
2. “Den tavse by (Dødens instrumenter #2)” af Cassandra Clare, 5/5 stjerner
3. “Som ulve er færrest og får er flest” af Palle Vibe, 4/5 stjerner
4. “Død mand stå” af Conrad Fields, 2/5 stjerner
5. “Helt ude i hampen: en skrøne” af Mads-Peder Winther Søby 1/5 stjerner
6. “Frøken Peregrines hjem for sælsomme børn (Frøken Peregrines hjem for sælsomme børn #1)” af Ransom Riggs, 3/5 stjerner
7. “Det du ikke ved” af Helle Perrier, 4/5 stjerner

Som det ses på antal stjerner, har jeg haft en meget blandet oplevelse. Min absolutte favorit har været anden bogen i serien om Dødens instrumenter. Derudover nød jeg også bogen om Frøken Peregrine rigtig meget. Jeg ville rigtig gerne have givet den flere stjerner, men jeg er nødt til at indrømme, at efter at have lagt med mareridt 3 nætter i stræk, kunne jeg samtidig ikke give den de sidste. Selvom en bog helt klart jo næsten er perfekt, når den rører mig så dubt, så er der bare et eller andet over det med, at det er mareridt. Jeg har tygget lidt på det, og det kan muligvis også ske, at jeg ændrer på karakteren igen.

I april har jeg også nået at indhente lidt at min læsemål på Goodreads. Jeg har faktisk næsten været bagud siden begyndelsen, men jeg er begyndt at indhente det lidt.

I april har jeg også modtaget en masse anmeldereksemplarer. Der er så mange nye, flotte bøger, som jeg glæder mig rigtig meget til at læse – og jeg glæder mig rigtig meget til at dele anmeldelserne med jer. Jeg elsker virkelig at give jer inspiration til ny læsning.

Jeg håber, at i har haft en lige så dejlig måned som jeg selv har. Har i læst nogle ekstra gode bøger i april måned?

Continue Reading

Bogblik på… marts

Marts er slut, kalenderen siger at foråret kommet, selvom vejret siger noget andet, tiden er inde til at gå på stranden og læse og de grønne havefingre er efterhånden også begyndt at arbejde. Der har ikke været så meget tid til læsning efterhånden, for når man har hus med have, så er der en del der skal passes lige nu. Lidt er det dog blevet til, og jeg har derfor lavet en månedenlig opsummering til jer.

I marts nåede jeg at læse 5 bøger:

1. Dæmonernes by (Dødens instrumenter #1)” af Cassandra Clare, 5/5 stjerner
2. Den her bog elsker dig” af PewDiePie, 3/5 stjerner
3. Den som tøver (Terra Nova #1)” af Astrid Heise-Fjeldgren, 1/5 stjerner
4. “Er der en vej ud af helvede?” Julie Duch Lauridsen, 4/5 stjerner
5. “Rød dronning (Rød dronning #1)” af Victoria Aveyard, 5/5 stjerner

Man kan godt sige, at jeg har haft lidt blandede læseoplevelser. Der har været en enkelt oplevelse, som ikke var noget for mig, men jeg har også haft 2 som bare var helt fantastiske. At skulle vælge månedens favorit er lidt svært – men jeg tror måske jeg vil sige, at det er Dæmonernes by. Jeg er vild med, at være kommet igang med en serie igen – også hvor alle bøgerne allerede er udkommet, så jeg ikke skal vente på dem. Det er nemlig den eneste negative ting jeg har at sige om Rød dronning. Jeg er så ærgerlig over, at skulle vente så lang tid, på at den næste kommer.

Marts måned er også gået med skole. Jeg er kommet igang med min praktik, og jeg er helt vild med at komme ud og mærke arbejdslivet inden for mit fag. Jeg har ingen praktisk erfaring, så derfor er det en super fed oplevelse.

Derudover er jeg, som skrevet i et tidligere indlæg, kommet igang med en noget bedre planlægning af min hverdag. Det hjælper mig utrolig meget – jeg føler at jeg når meget mere i løbet af en uge, end jeg gjorde før. Og det har meget at sige, specielt i forhold til rengøring når man kommer fra 56 kvdm lejlighed til ligepludselig at have et hus på knap 120 kvdm. Det har gjort det hele meget mere overskueligt.

Marts måned har alt i alt været en super god måned for mig. Jeg føler mig glad og ovenpå – og helt klar på at starte april måned. Det jeg glæder mig allermest til i april er nok, at solen begynder at skinne noget mere. Jeg vil så gerne igang med at bruge stranden, som næsten ligger i min baghave – det er bare ikke så sjovt når det regner og blæser så meget, som det har gjort i marts.

Har i haft nogle gode læseoplevelser i marts? Jeg håber, at i alle har haft en god måned!

Continue Reading

Bogblik på… februar

Februar er nu slut – og det har været en hektisk måned. Studiet er gået godt igang efter juleferien og det nyindkøbte hus begynder at være, som vi gerne vil have det. Læsningen har ikke fyldt så meget i februar måned – jeg ville gerne have haft det til at fylde lidt mere, men det er ikke altid, at tingene kommer til at gå, som man gerne vil have de skal. Men selvom det ikke er mange bøger det er blevet til, så er det nu alligevel nogle gode læseoplevelser jeg har haft.

I februar nåede jeg at læse 3 bøger:

1. Mig uden dig” af Kelly Rimmer, 4/5 stjerner
2. Iskold død” af Bernard Minier, 2/5 stjerner
3. “Mios Blues (Martin Benner #2)” af Kristina Ohlsson, 5/5 stjerner

Desuden begyndte jeg på “Stolthed og fordom” af Jane Austen og håbede på at få en fantastisk første-gangs-oplevelse. Jeg kunne bare hurtigt mærke på mig selv, at det ikke var en historie for mig – jeg kunne ikke fange bogens stemning. Jeg måtte derfor indse, at Jane Austen måske bare ikke er noget for mig.

Månedens absolutte favorit var Mios Blues, som jeg efterhånden har ventet et halvt år på – selvom jeg føler, at det nok nærmere var 10 hele. Afslutningen på denne serie var helt fantastisk og 100 % som jeg havde håbet på. Det har helt sikkert givet mig blod på tanden til at læse mere af Kristina Ohlsson.

Jeg er i februar måned også begyndt på Cassandra Clares serie om skyggejægere – nemlig Dødens instrumenter. Det er en serie jeg har ventet længe på at komme igang med, så jeg er virkelig glad for endelig at være kommet igang.

Hvilke bøger har i læst i februar måned – og hvilken var jeres favorit?

Continue Reading