Regnfulde juli

Åh, juli måned har været fuld af regn, blæst og bestemt ikke ferievejr, her i Juelsminde. Der har været nogle enkelte dage her og der, hvor man har mærket, at sommeren burde være årstiden vi har, men det er ikke mange. I juli har bloggen holdt en uplanlagt sommerferie, og det har været skønt blot at læne mig tilbage, uden at tænke på billeder, anmeldelser, forlag og bloggen i sig selv. Jeg har nydt at gå med min mand, vores kat og knokle i haven.

Når både bloggen og jeg selv har været på sommerferie, kan jeg ikke prale med at have læst det helt vilde. I juni og juli har jeg først og fremmest fået afsluttet Døde piger lyver ikke af Jay Asher, som jeg nød at læse. Jeg havde kort forinden set serien på Netflix, og den var jeg virkelig bidt af. Dernæst læse jeg Holdt for nar af Harlan Coben – en bog, som jeg virkelig glædede mig til at komme igang med. Jeg har læst de sidste mange af hans udgivelser, og jeg har elsket dem alle. Efterfølgende læst jeg en rigtig sommerromance, nemlig Det ender med os af Colleen Hoover. Colleen Hoover er en ret ny forfatter for mig, men hun har fanget mig fra allerførste sætning i hendes bøger. Der er bare et eller andet over de der superromantiske teenagere – de kan få mig ind i en helt anden drømmeverden, end så mange andre bøger kan. Dernæst tog jeg en lidt anden genre, og læste Ildbarnet af S.K. Tremayne. Det var en lidt mere splittet oplevelse, men som alligevel endte med at få 4 stjerner, for jeg var fanget det meste af vejen igennem. Til allersidst tog jeg en kæmpe mundfuld, og læste Jeg er Pilgrim af Terry Hayes. Det er en kæmpe bog, hvor jeg virkelig fik mange indtryk, og derfor, selvom det nu er en uge siden at jeg blev færdig, har jeg endnu ikke helt fundet ud af, hvad jeg skal mene.

I august håber jeg på at lave lidt ændringer på bloggen. Stille og roligt kunne jeg godt tænke mig at køre nogle nye idéer ind, men først er jeg nødt til at prøve at forme dem, så de bliver som jeg gerne vil have de skal være.

Samtidig bliver august også måneden for min fødselsdag, min mands fødselsdag og starten på skolen. Jeg glæder mig allerede til det hele – og jeg glæder mig rigtig meget til at sommerferien officielt er slut på bloggen.

Velkommen tilbage efter sommerferien til jer alle – jeg håber den har været god!

Continue Reading